Om Ditte Brøndum – Næstformand i Dansk Socialrådgiverforening

Ditte Brøndum - Næstformand Dansk Socialrådgiverforening - Folkemødet Bornholm

Fagpolitisk aktiv siden 2011

Jeg har været Næstformand i DS i de sidste to år og har været fagpolitisk aktiv siden min studietid, hvor jeg var næstformand i SDS. Jeg har været engageret i klubarbejdet i Gladsaxe kommune, både som kasserer og fællestillidsrepræsentant.

Jeg har arbejdet på børneområdet i Gladsaxe siden jeg blev uddannet i 2013, hvor jeg i en periode har været projektansvarlig for et projekt med hjemløse unge. Inden jeg blev valgt arbejdede jeg på beskæftigelsesområdet med aktivitetsparate unge.

Når jeg skal slapper af er det med en god podcast eller lydbog i ørene eller en tur med min kæreste på Amagerstrand.

 

Jeg har været så heldig, at læse til socialrådgiver og skrive min bachelor med Ditte. Hun er omhyggelig, nysgerrig, engageret og har en fantastisk evne til hurtigt, at skabe overblik og sætte ting i gang. Ditte er diplomat ind til benet, og kan selv i situationer, hvor hun eller hendes mening er lidt i modvind, skabe gode forudsætninger for samarbejde. Udover det, er Ditte af natur charmerende og tillidsvækkende, ligesom hendes gå-på-mod har og altid vil inspirere mig.

Kristine Pirk - socialrådgiver i Odense

 


Deltagereffekten - Ditte Brøndum

Skab handlekraftige fællesskaber

9. november udkommer bogen “Deltagereffekten”, som jeg har givet mit bidrag til sammen med en række andre folk, som har sagt fra overfor dårlige forhold og sagt ja til at bygge stærkere fællesskaber.

Du vil i bogen kunne finde værktøjer og begreber, der hjælper til at skabe flere og større faglige resultater gennem involvering og organisering. Til gavn for ikke kun medlemmerne af fagforeningen – men også deres arbejdsplads og for hele samfundet.

Bogen er skrevet til fagligt aktive, tillidsfolk og medarbejdere i fagbevægelsen, og er udgivet i partnerskab med 3F, BUPL, Dansk Socialrådgiverforening, Danmarks Lærerforening, Dansk Sygeplejeråd, FOA, Fødevareforbundet NNF, LO, HK Privat Østjylland & HK Service Hovedstaden.

Bestil bogen: http://deltagereffekten.dk/

 

På TV2 News om børnefattigdom i Danmark

top