Ditte Brøndum i valgkampen - Næstformandskandidater

 

Valgkaravanen har været landet rundt

Torsdag den 26. september 2018

Vores valgkaravane har afsluttet sin rejse, og vi har været (næsten) hele landet rundt: København, Roskilde, Holstebro, Aalborg, Odense, Fredericia, Aarhus og Vordingborg.

Vi har diskuteret helt centrale ting for vores arbejdsliv: blandt andet, hvordan vi får bedre arbejdsmiljø, og hvordan vi ruster os til fremtidens overenskomstforhandlinger.

Det faglige fællesskab, jeg har mødt, har kun givet mig  endnu større lyst til at blive Næstformand i Dansk Socialrådgiverforening. Jeg sætter stor pris på alle jeres spørgsmål og kommentarer både i debatterne på Facebook og LinkedIn og i de mange private beskeder jeg får. Bliv endeligt ved med at skrive!

Det har været enormt spændende at få lov til at debattere med så mange gode socialrådgivere. Jeg ser antallet af opstillede kandidater og de mange fremmødte som udtryk for, at vi har haft succes med vores arbejde for at blive en mere involverende fagforening. Det er også tydeligt, at vi har fået større engagement efter at forårets overenskomstforhandlinger var lige ved at kuldsejle.

 

Hvorfor lige Ditte Brøndum som næstformand? Fordi hun er vanvittigt skarp, enormt politisk dygtig, kæmper for det gode arbejdsmiljø for mig og mine fagfæller, ønsker et synligt DS, og ønsker et nærværende DS. Ditte kan noget som ingen af de andre kandidater kan i min optik. Jeg opfordrer alle medlemmer af DStil at afgive deres stemme! Det er VORES fagforening og hvis vi er sammen om at vælge er vi mere sammen om vores forening! 

Anne Sindahl Ejlersen

 

Jeg stemmer på Ditte Brøndum som Næstformand i DS, fordi jeg er sikker på, at Ditte har dedikationen, den fagpolitiske tæft, den organisatoriske viden og de kommunikative forudsætninger, der skal til, for at blive en stærk Næstformand

Morten Ejgod Nielsen

 

top